Video Bătălia pentru Casa Albă este strânsă. Trump se pregătește pentru o mare sărbătoare, Biden „Păstrați credința, vom câștiga”

Bătălia pentru Casa Albă este strânsă. Trump se pregătește pentru o mare sărbătoare, Biden „Păstrați credința, vom câștiga”
| Foto: stirileprotv.ro

Donald Trump, președintele în exercițiu al SUA, și Joe Biden au făcut primele declarații publice. Donald Trump afirmă că rezultatele alegerilor au fost „fenomenale” și că se pregătește pentru o mare sărbătoare. Și Joe Biden este încrezător și spune că „suntem mulțumiți cu aceste rezultate”.

Trump a susţinut că a câștigat în state "în care nu ne așteptam să câștigăm", și a dat drept exemplu Florida, Ohio, Texas și Pennsylvania. 

Președintele republican a afirmat totodată că "un grup foarte trist de oameni" caută să-i priveze de drepturile electorale pe milioanele sale de alegători și a anunţat că se va adresa Curţii Supreme a SUA.

"Vreau să mulţumesc poporului american pentru sprijinul extraordinar", a afirmat Trump, care i-a mulţumit totodată soţiei sale, Melania, și vicepreședintelui Mike Pence.

Joe Biden a fost primul dintre cei doi care a avut o apariție publică, în Delaware, afirmând că este mulțumit de modul în care decurg lucrurile.

„Păstrați credința, vom câștiga”, le-a spus Biden celor câteva sute de susținători. Donald Trump a răspuns cu un mesaj postat pe internet. ”Suntem mulțumiți cu aceste rezultate, dar, din cauza votului dinaintea alegerilor și a votului pe mail, va dura ceva mai mult să vedem rezultatele. Va dura până mâine dimineață sau chiar mai mult, trebuie numărat fiecare vot”. a declarat Joe Biden, care s-a declarat încrezător.

Comenteaza