Arderea de vii a copiilor ucraineni sau înecarea lor: Propagada lui Putin pe modelul lui Hitler

Arderea de vii a copiilor ucraineni sau înecarea lor: Propagada lui Putin pe modelul lui Hitler
| Foto: https://fakty.com.ua/

Declarații șocante vin din Rusia, chiar de la directorul Russia Today, post de televiziune finanțat de statul rus, care face apologia genocidului în direct. Acesta propune arderea de vii a copiilor ucraineni sau înecarea lor. 

Anton Krasovski, directorul Russia Today, a sugerat, nici mai mult, nici mai puțin, că înecarea sau arderea copiilor din Ucraina ar fi justificată, a transmis Reuters

Krasovski a spus că acei copii ucraineni care îi considerau pe ruși ocupanți în timpul Uniunii Sovietice ar fi trebuit să fie înecați sau arși încă de pe atunci pentru a nu mai propaga aceste idei.

Declarațiile șocante au fost făcute într-o emisiune difuzată săptămâna trecută, iar Kievul a cerut ca postul să fie interzis în toată lumea pentru incitare la genocid.

Într-un al moment al emisiunii, care a fost distribuit pe rețelele sociale, Krasovski ia în râs relatările potrivit cărora soldații ruși ar fi violat femei ucrainene în vârstă în timpul invaziei.

De la începutul invaziei armatelor lui Vladimir Putin în Ucraina, ocupanții au dus peste 5.000 de copii din Ucraina, în Rusia. Cifrele au fost anunțate de procurorul general al Ucrainei Andriy Kostin. El a subliniat că consideră răpirea și evacuarea forțată a copiilor ca fiind un element de potențial genocid. 

 
 
 
 
 

Comenteaza