Al doilea astronaut care a păşit pe Lună, Buzz Aldrin, s-a căsătorit cu o româncă. Este mai tânără cu 30 de ani decât el

Al doilea astronaut care a păşit pe Lună, Buzz Aldrin, s-a căsătorit cu o româncă. Este mai tânără cu 30 de ani decât el
| Foto: Facebook.com/buzzaldrin

La 11 ani de la moartea regretatului astronaut Neil Armstrong, al doilea astronaut care a păşit pe Lună continuă să-şi trăiască viaţa la maxim. La venerabila vârstă de 93 ani, s-a căsătorit cu o româncă în vârstă de 63 ani.

Al doilea bărbat care a păşit pe Lună în cadrul misiunii Apollo 11 s-a recăsătorit din nou, pentru a patra oară! Edwin "Buzz" Aldrin, în vârstă de 93 ani, a anunţat că s-a căsătorit cu iubita lui, românca Anca Faur, în vârstă de 63 ani.

Astronautul a făcut parte din prima misiune istorică de aterizare pe Lună în 1969.

„La cea de-a 93-a aniversare şi în ziua în care am fost onorat de "Legendele Vii ale Aviaţiei", sunt încântat să anunţ că eu şi cu Dr. Anca Faur ne-am căsătorit. Am participat la o căsătorie sfântă într-o mică ceremonie privată în Los Angeles şi suntem la fel de entuziasmaţi ca nişte adolescenţi pe fugă".

Dr. Fau lucrează în prezent ca vicepreşedinte executiv al Buzz Aldrin Ventures LLC din 2019, transmite Daily Mail.

Comenteaza