Ziua Naţională a Tineretului, sărbătorita la Penitenciarul Gherla. Vezi cine este noul director al instituţiei FOTO

Ziua Naţională a Tineretului, sărbătorita la Penitenciarul Gherla. Vezi cine este noul director al instituţiei FOTO
Ieri, la sediul Penitenciarului Gherla a fost sărbătorită Ziua Naţională a Tineretului. La eveniment au participat tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 21 de ani, aflaţi în arest preventiv în unitatea de detenţie.

Evenimentul s-a materializat prin discuţii pe tema "Persoanele tinere în societate". Dezbaterile au fost moderate de un student al Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială din cadrul UBB Cluj, sub îndrumarea preotului unităţii şi a mai multor asistenţi sociali. Finalul activităţii a fost marcat prin prezentarea scenetei "Răzvrătitul îmblânzit" de către trupa "Pasărea Pheonix", formată din deţinuţi.

"Obiectivele acţiunii au fost informarea persoanelor private de libertate cu privire la semnificaţia zilei de 2 mai, promovarea unei atitudini proactive, dar şi dezvoltarea aptitudinilor de comunicare şi a muncii în echipă", a spus Dan Donciu, purtător de cuvânt al Penitenciarului Gherla.

Începând din această lună, Ioan Bătinaş este noul director al Penitenciarului Gherla. Comisar şef de penitenciare Ioan Bătinaş a fost şef serviciu siguranţă şi regim penitenciar al Penitenciarului Gherla şi începând cu luna noiembrie a fost împuternicit ca director al Penitenciarului Ploieşti. În urma susţinerii concursului pentru ocuparea funcţiei de director, Bătinaş a fost numit directorul Penitenciarului Gherla.

 

Etichete
Comenteaza