Zece personalităţi clujene de top, premiate cu distincţiile "Onoare pentru Cluj". Vezi cine a primit distincţii FOTO / VIDEO

Zece personalităţi clujene de top, premiate cu distincţiile
Câteva din cele mai cunoscute personalităţi clujene au primit în această după-amiază premiile "Onoare pentru Cluj" pentru contribuţia adusă la imaginea Clujului în acest an.

Premiile "Onoare pentru Cluj" sunt oferite de Instituţia Prefectului Clujului.

"Împreună cu colegii am dezvoltat începând din acest an un proiect care poartă numele Onoare pentru Cluj. Sunt 10 domenii la care ne-am oprit sigur că în anii următori se vor putea corecta anumite lucruri. Vrem să fie permanent acest proiect", a precizat prefectul Gheorghe Vuşcan.

UPDATE Până la această oră au primit premiile "Onoare pentru Cluj" Ilie Călian, Ioan Aurel Pop, Alexandru Irimie, Horia Ciorcilă, Tompa Gabor, echipa care a derulat proiectul "Cluj Capitală Europeană a Tineretului", Corina Căprioriu. Au mai primit distincţii administraţia comunei Gilău - primarul Dumitru Sfârlea, Clubul de Cicloturism Napoca şi cuplul Bert si Margriet Looij care le-au oferit sprijin romilor de la Pata Rât.

"Dedic distincţia tuturor colegilor mei de la Institutul Oncologic", a precizat Alexandru Irimie, rectorul Universității de Medicină și Farmacie.

"Dorim în continuare să sprijinim economia românească şi, desigur, economia clujeană", a afirmat Horia Ciorcilă.

"Teatrul Maghiar este poate cea mai importantă instituţie din acest spaţiu geopolitic. Aniversăm 220 de ani de la înfiinţare, iar în ultimii ani teatrul nostru a devenit teatrul oraşului. Suntem onoraţi pentru această distincţie", a menţionat Andras Visky, directorul adjunct al Teatrului Maghiar Cluj, care, împreună cu actriţa Imola Kezdi, a ridicat premiul oferit lui Tompa Gabor, directorul instituţiei.

Lista completă a câştigătorilor premiilor "Onoare pentru Cluj":

Ilie Călian

Ioan Aurel-Pop

Horia Ciorcilă

Alexandru Irimie

Tompa Gabor

Corina Căprioru

Echipa "Cluj Capitală Europeană a Tineretului"

Administraţia comunei Gilău - primarul Dumitru Sfârlea

Clubul de Cicloturism Napoca

Bert si Margriet Looij

 

 

Etichete
Comenteaza