Zbor zilnic din Transilvania spre Budapesta

Zbor zilnic din Transilvania spre Budapesta

În timp ce Clujul are încă parte doar de promisiuni, de pe Aeroportul Târgu-Mureş se va putea zbura zilnic la Budapesta. 

Începând cu 27 octombrie, zborurile către Budapesta vor fi operate zilnic. Pasagerii îşi pot planifica deja călătoriile, biletele fiind disponibile la preţuri începând de la doar 39 lei/ 9,99 euro. Prin inaugurarea unei curse zilnice Târgu-Mureş – Budapesta, călătorii vor avea acces, cu o singură escală, la zboruri către 143 de destinaţii.

Demersuri pentru cursă regulată Cluj-Budapesta

Directorul Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj, David Ciceo, a declarat, în luna mai, că a purtat discuţii cu prim-ministrul ungar, Viktor Orban, prezent la Cluj, despre introducerea unei curse regulate spre capitala Ungariei.

"A aterizat la Cluj domnul Viktor Orban, prim-ministrul Ungariei. Pe lângă că a apreciat dezvoltarea extraordinară, am discutat şi cu dânsul că vom colabora pentru realizarea unui zbor Cluj - Budapesta", a declarat David Ciceo, într-o conferinţă de presă.

Menționăm că operatorul low-cost Wizz Air a operat curse pe ruta Cluj – Budapesta timp de doi ani de zile, până în 17 septembrie 2018, în perioada în care Aeroportul Transilvania Târgu-Mureş a fost închis pentru lucrări de reabilitare şi modernizare a pistei de aterizare-decolare.

Comenteaza