News alert Update Zbor Cluj - Constanţa, întors din drum

Zbor Cluj - Constanţa, întors din drum

Un zbor al companiei aeriene Blue Air, care a plecat de la Cluj-Napoca spre Constanţa, a fost întors pe aeroportul din Cluj. În acest moment, pasagerii au fost debarcaţi şi se află în aeroport.

UPDATE: " Directorul Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” din Cluj, David Ciceo, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că pasagerii aşteaptă o altă aeronavă din partea companiei pentru a-i transporta la destinaţie. „Un avion al companiei Blue Air cu 163 de pasageri la bord a decolat de la Cluj spre Constanţa, dar s-a întors pe aeroportul clujean din cauza unor probleme tehnice. Aeronava a aterizat în condiţii de siguranţă, iar pasagerii aşteaptă o altă aeronavă a companiei ca să îi ducă spre destinaţie”, a spus Ciceo.

Potrivit site-ului Aeroportului Internaţional „Avram Iancu”, zborul spre Constanţa a fost reprogramat pentru ora 16.00, după ce decolase, iniţial, la ora 9.30.

------------------------------------------------------------------------------------

Avionul trebuia să decoleze marţi, 23 iulie 2019, la ora 07.30, dar potrivit flightradar24.com, un site care monitorizează în timp real zborurile din toată luma, a plecat la 09.38. Conform aceluiaşi site, deasupra Buzăului a efectuat o manevră de întoarcere, aflat la o altitudine de 7.62 km. Cursa s-a întors pe aeroportul din Cluj, unde pasagerii au fost debarcaţi. 

Zbor Cluj-Constanţa, întors din drum

Adrian L. a povestit pentru ZIUA de CLUJ ce s-a întâmplat cu zborul Cluj-Napoca - Constanţa. Iniţial au fost informaţi că nu se poate ateriza din cauza norilor, însă apoi ar fi fost informaţi că este vorba de o defecţiune la aeronavă. La ora actuală, pasagerii se află pe aeroportul din Cluj-Napoca, fără niciun fel de explicaţie din partea companiei de zbor. Conform lui Adrian, pasagerii nu au primit apă sau mâncare. Mare parte din călători sunt familii cu copii.

 

 

 

Comenteaza