Wizz Air, bilete către Marea Britanie de la 8,99 de lire sterline, în condițiile relaxării restricțiilor de intrare în ţară

Wizz Air, bilete către Marea Britanie de la 8,99 de lire sterline, în condițiile relaxării restricțiilor de intrare în ţară

Transportatorul aerian Wizz Air și-a informat pasagerii cu privire la modificarea regulilor de intrare în Marea Britanie şi a anunţat zboruri foarte ieftine spre Regat. 

Testarea înainte de intrarea în Anglia va fi eliminată vineri, 7 ianuarie 2022, de la 04:00, iar testarea PCR de a doua zi poate fi înlocuită cu un test rapid, de duminică, 9 ianuarie 2022, de la 04:00.

Pasagerii nu vor fi obligați să respecte măsura izolării până la primirea rezultatelor. Toate aceste modificări se aplică pasagerilor complet vaccinați.

În urma acestei decizii, Wizz Air a anunţat zboruri cu tarife speciale de la 8,99 de lire sterline pe rute selectate către și dinspre Marea Britanie, urmărind să sprijine pasagerii care intenționează să călătorească în Regatul Unit în viitorul apropiat, a transmis economica.net

Oferta este disponibilă inclusiv astăzi, 7 ianuarie pentru toți pasagerii WIZZ, la biletele rezervate online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil înainte sau în data de 28 februarie 2022.

Pentru o garanție în plus, Wizz Air recomandă pasagerilor să adauge serviciul WIZZ Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație.

Serviciul WIZZ Flex permite pasagerilor să aleagă opțiunea de a-și anula zborul cu până la trei ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene.

Comenteaza