WIzz Air a comis-o din nou: Puneţi-vă pofta în cui pentru citybreak-ul de Napoli, pe final de noiembrie

WIzz Air a comis-o din nou: Puneţi-vă pofta în cui pentru citybreak-ul de Napoli, pe final de noiembrie

Ceea ce ar fi trebuit să fie un citybreak de 3 zile în oraşul Napoli din Italia, în noiembrie, a fost transformat de WIzzAir într-un zbor dus-întors cu distanţă de o oră între aterizare şi decolare.

Compania aeriană low-cost Wizz Air anunţase zboruri cu 2 frecvențe pe săptămână, în fiecare zi de miercuri și duminică, începând de miercuri, 3 august 2022 de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca.

Zborurile ieftine (19,99 EUR/ 99 RON) spre Torino și Napoli cu plecare din Cluj-Napoca, intens promovate le-au dat idei amatorilor de călătorii şi aceştia şi-au făcut rapid rezervări.

Doar că WIzz Air a comis-o din nou. Spre exemplu, ceea ce ar fi trebuit să fie un citybreak la Napoli la sfârşitul lunii noiembrie, cu plecare duminică, 20 noiembrie, şi întoarcere miercuri, 23 noiembrie, a fost transformat de compania WIzzAir într-un zbor dus-întors cu distanţă de o oră între aterizare şi decolare pe data de 22.

WIzz Air a comis-o din nou: Puneţi-vă pofta în cui pentru citybreak-ul de Napoli, pe final de noiembrie

"Ne pare rău să vă informăm că a avut loc o modificare a programului care vă afectează zborul(e). Vă rugăm să acceptați scuzele noastre sincere pentru inconvenientele pe care le poate cauza această modificare.

V-a fost operată o rezervare automată pentru un alt zbor. În cazul în care ați fost re-cazat la un zbor care operează în afara țării inițiale de sosire sau de plecare, veți putea totuși să alegeți rutele inițiale la care să rerezervați (în funcție de disponibilitatea locurilor) atunci când alegeți opțiunea de rerezervare de mai jos (...)", a transmis Wizz Air luni, 29 august, mesajul către pasagerii care şi-au rezervat zborul pentru toamna aceasta. 

Clujenii se resemnează, știind că alţii au păţit-o pe sume mai mari, şi că nu e ceva ieşit din comun la ce s-a întâmplat vara aceasta cu zborurile sau cu cei care au rămas blocaţi ori abandonaţi prin aeroporturi sau prin ţări străine.

Comenteaza