Foto Vremea a făcut prăpăd la Cluj. Copaci rupți, țigle smulse și acoperișuri căzute pe mașini

Vremea a făcut prăpăd la Cluj. Copaci rupți, țigle smulse și acoperișuri căzute pe mașini
pagube vant
pagube vant
pagube vant
pagube vant
pagube vant
pagube vant
pagube vant
pagube vant
pagube vant

Clădiri rămase fără acoperiș, mașini avariate și un drum blocat, a lăsat în urma sa, în Cluj, vântul puternic care a bătut luni la prânz.

La Cluj-Napoca, vântul puternic a făcut pagube pe strada Eroilor, unde mai multe țigle au fost smulse de pe un acoperiș. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, la fața locului au fost dislocate o autospecială și o autoscară pentru a verifica dacă nu sunt și alte țigle sau elemente din acoperiș instabile.

De asemenea, un echipaj de pompieri a intervenit pentru a degaja un acoperiș, din material bituminos, căzut peste patru autoturisme, parcate pe str. Grădinarilor din municipiul Gherla.

Echipaje ale Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Gherla au acționat pe străzile Fagului și Stejarului pentru a degaja un acoperiș de tablă căzut ca urmare a vântului puternic și un arbore prăbușit pe un autoturism. Totodată, s-a degajat un arbore căzut pe carosabil, între localitățile Apahida și Mociu, alături de o echipă de întreținere a drumurilor naționale, de către o autospecială din Detașamentul 1 Cluj-Napoca.

Comenteaza