Foto Vorba aia: "Buturuga mică, răstoarnă carul mare". Aproape că s-a întâmplat într-un sens giratoriu din Cluj

Vorba aia: "Buturuga mică, răstoarnă carul mare". Aproape că s-a întâmplat într-un sens giratoriu din Cluj
| Foto: facebook/Info Trafic jud. Cluj

Un tir a întâmpinat mari dificultăţi, miercuri, să treacă de un sens giratoriu din cartierul clujean Grigorescu. 

Un TIR a rămas blocat în sensul giratoriu la coborârea de pe Tăietura Turcului. Din fotografiile postate pe grupul de Facebook Info Trafic jud. Cluj de Laurici Balauta - Popescu, se poate observa cum şoferul autotrenului nu reuşeşte să ocolească micuţul sens giratoriu fără să agheţe indicatoarele rutiere montate în sens.

„Nu contează… mergem inainte... mai bine rupem sensul bh 53 dis… Taietura Turcului”, a scris cea care a postat fotografiile pe reţeaua de socializare.

Poza noua 02.05.2018

Poza noua 02.05.2018

sursa foto: Facebook/Info Trafic jud. Cluj (Laurici Balauta - Popescu)

Comentariile nu au întârziat să apară: "nu ar trebui sa aiba ce cauta pe acolo camioanele", scrie Horatiu Pop pe pagina Info Trafic jud. Cluj

Sorina Moldovan: mda.. si acum vin vocile cu “nu ai idee ce greu e sa conduci un asttfel de mastodont”.. injuraturi in privat pentru cei ce au alte opinii , “bine ca esti tu perfect”, “sa vorbeasca cel ce nu a gresit vreodata ” si restul retoricilor de genul. Asa cum a tavalit acel sens, tavaleste constant regulile de circulatie , are un cargo mai mare decat autotrenul de scuze si motive pentru care face (profesionist) ceva pe ele reguli de circulatie.

Comenteaza