Vitezoman, cu aproape 250 km/h pe autostradă, oprit după ce a încercat să fugă de polițiști. Era cu doi copii în mașină

Vitezoman, cu aproape 250 km/h pe autostradă, oprit după ce a încercat să fugă de polițiști. Era cu doi copii în mașină

Un șofer a fost amendat și lăsat fără permis câteva luni după ce a condus cu 243 km/oră pe autostradă și nu a oprit la semnalele polițiștilor, fiind oprit ulterior.

Polițiștii au prins, duminică, un șofer în vârstă de 35 de ani, din localitatea Dobarca, județul Sibiu, conducând un autoturism pe autostrada A1, iar, în zona localității Săliște, pe sensul Deva - Sibiu, acesta a fost înregistrat cu aparatul Trucam circulând cu viteza de 243 km/h, în zonă cu restricție la 130 km/h, informează Mediafax.

Totodată, șoferul nu a respectat indicația și semnalul polițistului rutier de OPRIRE în trafic, reușindu-se oprirea acestuia după o distanță de aproximativ 16 km, informează Poliția Sibiu.

Bărbatul nu purta centura de siguranță și transporta doi minori fără scaun de copil sau înălțător.

Șoferului i s-a suspendat permisul pentru 150 de zile și a fost amendat cu 3.480 lei.

De asemenea, șoferul a fost sancționat contravențional pentru neportul centurii de siguranță și transportarea minorilor fără dispozitive de siguranță.

Testările șoferului privind conducerea sub influența alcoolului sub substanțelor psihoactive au indicat rezultate negative.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza