Vinovat, dar cu tupeu. Prins în flagrant în centrul Clujului, un spărgător de autoturisme a devenit violent

Vinovat, dar cu tupeu. Prins în flagrant în centrul Clujului, un spărgător de autoturisme a devenit violent
Un bărbat surprins în flagrant în timp ce încerca să spargă un autoturism parcat în centrul Clujului a cauzat o mică scenă, încercând să fugă de poliţişti.

Incidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, la ora 00:30, după ce o femeie a observat o persoană suspectă în interiorul unei maşini parcate pe strada Clinicilor şi a decis să sesizeze Poliţia.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie, care l-au prins pe bărbatul în cauză, un clujean de 32 de ani, în interiorul autoturismului. Acesta a devenit agresiv şi a încercat să părăsească locul faptei, iar poliţiştii au fost nevoiţi să îl imobilizeze.

"Bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri. Asupra lui nu au fost găsite bunuri care să fi fost sustrase din vehicul, acesta nereuşind să îşi însuşească valori până la sosirea echipajului de poliţie", au menţionat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţei Judeţean Cluj.

În cauză se efectuează cercetări pentru tentativă la săvârşirea infracţiunii de „furt calificat", faptă prevăzută de Codul penal.

 

Comenteaza