Viitorul complex teologic ortodox ar putea costa 15 milioane de lei

Viitorul complex teologic ortodox ar putea costa 15 milioane de lei
Valoarea lucrărilor la viitorul complex teologic ortodox "Nicolae Ivan" din Cluj-Naopoca a căruia piatră de temelie a fost pusă astăzi ar putea ajunge la aproximativ 15 milioane de lei, estimează mitropolitul Clujului, Andrei Andreicuţ.

„Nu ştim excat cât vor dura lucrările. Dacă vom putea atrage bani europeni io vom face, dacă nu o vom ridica după puterile noastre şi în câţiva ani sperăm să finalizăm lucrările. Construcţia sediului facultăţii din Alba-Iulia a costat 70 de miliarde de lei vechi (7 milioane RON, n.red.). Aici la Cluj, având în vedere că este vorba de un complex teologic, mă gândesc că lucrările ar putea ajunge, în lei vechi vorbesc, la 150 de miliarde. Estimez, dar încă nu am datele exacte", a precizat mitropolitul Clujului, Andrei Andreicuţ.

Piatra de temelie a vbiitorului complex şcolar teologic ortodox de pe strada Coastei a fost sfinţită astăzi, în cadrul unei ceremonii religioase oficiate de mitropolitul Clujului, Andrei Andreicuţ, însoţit de un sobor de preoţi şi diaconi.

 

Comenteaza