Viitorii medici au absolvit facultatea azi la Cluj. Boc prezent la festiviatatea UMF de la BT Arena

Viitorii medici au absolvit facultatea azi la Cluj. Boc prezent la festiviatatea UMF de la BT Arena
| Foto: Facebook - Emil Boc

Azi, studenții absolvenți au depus jurământul lui Hippocrate la Cluj-Napoca la BT Arena (Sala Polivalentă), un moment solemn și emoționant, în care aceștia au jurat că vor respecta toate îndatoririle morale în exercitarea profesiei lor. 

Festivitatea de absolvire a promoției 2022 a Universității de Medicină și Farmacie (UMF) „Iuliu Hațieganu" din Cluj-Napoca, prilejuită de încheierea anului universitar 2021-2022, a avut loc azi. Anul acesta, festivitatea s-a desfășurat la BT Arena (Sala Polivalentă) din oraș.

Cluj-Napoca: Finalul festivității de absolvire a studenților de la Universitatea de Medicina și Farmacie “ Iuliu Hațieganu “ ! Felicitari corpului academic condus de doamna Rector Anca Buzoianu pentru reușitele și performanțele de excepție ale Universității clujene! Mult succes in cariera și in viața tinerilor absolvenți! Felicitari tuturor pentru organizarea impecabila, pentru originalitatea și reușita evenimentului de azi! Imagini unice in Sala Polivalenta BT Arena din Cluj- Napoca! Efain la Cluj!”, a transmis Emil Boc, prezent la festivitate.
Comenteaza