Vezi măsurile de siguranță la concertele Scorpions și Smokie

Vezi măsurile de siguranță la concertele Scorpions și Smokie
Mai multe măsuri de siguranță vor fi adoptate la concertele din acest weekend. Vezi pe ziuadecj.ro care vor fi acestea.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmerie Cluj, începând de sâmbătă ora 12:00 va fi restricționată circulația mașinilor în zona stadionului Cluj Arena. De asemenea, vor exista filtre pentru spectatori, iar dincolo de filtre vor avea acces doar cei care dețin un bilet, pentru a scădea presiunea de la porțile stadionului. Accesul publicului pe stadion se va face de la ora 16:00, concertele urmând să înceapă la ora 18:00.

"Splaiul Independenței va fi închisă. În fața scărilor de acces vor fi patrule de jandarmi sau poliție locală. Spectatorii vor fi controlați pentru a nu intra pe stadion cu obiecte ce pot folosite pentru acțiuni violente", a adăugat Aurel Litan, șeful Inspectoratului de Jandarmerie Cluj.

Ordinea în interiorul stadionului va fi asigurată de una sau două firme specializate și de către 120 de voluntari. În zona imediată a stadionului vor fi rezerve ale jandarmeriei și pompierilor. Pentru acțiune vor fi disponibilizați circa 100 de jandarmi și 150 de polițiști.

"Pentru prevenirea furturilor și respectarea ordinii publice pe stadion vor fi infiltrați și polițiști în ținută civilă", a explicat  Florin Danciu.

Comenteaza