News alert 10 clujeni au fost declarați vindecați și externați în ultimele 24 de ore!

10 clujeni au fost declarați vindecați și externați în ultimele 24 de ore!

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, a anunțat aseară că, celor cinci pacienţi care au fost declaraţi vindecaţi şi externaţi vineri la prânz, li se mai adaugă încă cinci.

Cele cinci persoane diagnosticate cu noul coronavirus, care au fost declarate vindecate și externate aseară, sunt domiciliate în județul Cluj și au vârste cuprinse între 23 și 42 de ani.

Celelalte cinci persoane diagnosticate cu noul coronavirus, care au fost declarate vindecate și externate ieri, la prânz, sunt domiciliate în județul Cluj și au vârste cuprinse între 35 și 54 de ani.

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, a anunțat că, în prezent, la Cluj-Napoca, sunt internați 123 de pacienți cu COVID-19 din județul Cluj. În ultimele 24 de ore, au fost declarați vindecați și externați 10 clujeni.

La nivelul județului, 322 persoane se află în carantină, iar 741 sunt în autoizolare la domiciliu. De asemenea, au fost întreprinse măsuri pentru transportul a 26 cetățeni reîntorși în țară, spre locațiile de domiciliu pentru urmarea perioadei de carantină sau autoizolare.

Potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică, la numărul de cazuri confirmate pe județe, la Cluj sunt înregistrate 224 de cazuri. În această raportare sunt incluși toți pacienții tratați la Cluj-Napoca, inclusiv cei care provin din alte județe decât Cluj.

Comenteaza