Veste bună pentru părinții și copiii din Baciu! Se redeschid toate locurile de joacă din comună

Veste bună pentru părinții și copiii din Baciu! Se redeschid toate locurile de joacă din comună
| Foto: Facebook.com/primariabaciu

Administrația locală din comuna Baciu a luat decizia de a deschide toate locurile de joacă pentru copii, de pe raza localității.

„Dorim să vă aducem la cunoștință că deși rata de infectare în comuna Baciu este tot foarte ridicată și încă nu am reușit să operaționalizăm centrul de vaccinare din Baciu, ne simțim nevoiți să ascultăm de opinia locuitorilor comunei Baciu.

Astfel, începând de azi (vineri - n.red.) se deschid toate locurile de joacă cu respectarea strictă a tuturor normelor de protecție si distanțare fizica. Vă rugăm insistent să respectați reglementările cu privire la distanțarea fizică și atunci când folosiți locurile de joacă de pe raza comunei Baciu.

Facem un apel către toți cetățenii comunei Baciu să respecte deciziile luate de autoritățile naționale și locale în vederea limitării efectelor legate de epidemia cu care se confruntă țara noastră. Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare”, au transmis reprezentanții primăriei Baciu.

Rata îmbolnăvirilor rămâne ridicată în comuna Baciu, incidența cazurilor fiind, vineri 12 martie, de 4,48 la mia de locuitori, în ultimele 14 zile.

Comenteaza