Valul 4 al pandemiei a anulat „Zilele Comunei Florești”. Primarul: „Sperăm că la anul vom dubla bucuria”

Valul 4 al pandemiei a anulat „Zilele Comunei Florești”. Primarul: „Sperăm că la anul vom dubla bucuria”
| Foto: Facebook.com/bogdannicolaepivariu

În plin val patru al pandemiei generate de noul coronavirus, autoritățile locale din Florești s-au văzut nevoite să renunțe la a organiza sărbătorirea zilelor comunei.

Anunțul a fost făcut de primarul Bogdan Pivariu. Edilul din Florești susține că cetățenii trebuie să dea dovadă de responsabilitate și maturitate, iar aceasta este decizia corectă pentru comunitatea din cea mai mare comună din țară.

Ne vedem obligați să renunțăm la a organiza sărbătorirea zilelor Florești! Decizia a fost luată în urma creșterii constante în ultima perioadă a incidenței cazurilor de COVID-19 la nivelul județului Cluj, respectiv la nivelul UAT Florești. Regret că suntem nevoiți să privăm comunitatea locală de astfel de evenimente și de momente speciale alături de artiști îndrăgiți, dar trebuie să fim responsabili și să luăm deciziile ținând cont de situația în care ne aflăm.

Din fericire, Floreștiul s-a bucurat în această vară de o suită de evenimente. Spre exemplu, TIFF s-a organizat pentru prima dată și în comuna Florești, iar, mai apoi, am avut târgul Produs de Cluj, Moving Florești, am celebrat împreună copilăria de 1 iunie și ne-am bucurat de seri de teatru în luna iulie.

Anul viitor, în siguranță și alături de toată comunitatea Florești, sperăm că vom dubla bucuria și distracția acestui eveniment  important și vom continua mult-îndrăgita tradiție.  Însă, în acest an, trebuie să dăm dovadă de responsabilitate și maturitate, și să luam decizii corecte pentru familiile noastre și comunitatea în care trăim. Să rămânem în siguranță și să ne revedem sănătoși”, a transmis Pivariu.

Comenteaza