Valeriu Zgonea: Curtea Constituţională trimite decizia la Monitorul Oficial UPDATE

Valeriu Zgonea: Curtea Constituţională trimite decizia la Monitorul Oficial UPDATE
Curtea Constituţională este forul care va trimite hotărârea sa, cu privire la invalidarea Referendumului, la Monitorul Oficial, pentru publicare, a specificat Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor.

"Nu trimitem noi (Camera Deputaţilor n.r.) la Monitorul Oficial. Procedura fiind îndeplinită, hotărârea CCR este transmisă sub semnătura preşedintelui CCR. Noi, după ce plenul CCR s-a reunit, avem o obligaţie morală faţă de cetăţeni să ascultăm citirea acestei Hotărâri", a specificat Valeriu Zgonea, citate de agerpres.ro.

UPDATE Conform lui Zgonea, citat de mediafax.ro, hotărârea CC a fost deja trimisă de preşedintele Curţii la Monitorul Oficial, ajungând la secretarul general al Guvernului.

Hotărârea Curţii Constituţionale, cu privire la invalidarea Referendumului de demitere a preşedintelui Traian Băsescu, a fost citită marţi în plenul Parlamentului. În cadrul şedinţei a fost asigurat cvorumul, astfel că decizia CC urmează să fie transmisă la Monitorul Oficial, pentru publicare. Din acel moment preşedintele Traian Băsescu îşi reia official mandatul.

 

 

Comenteaza