Vă faceți planuri de vacanță? Ce chartere ar putea să zboare din Cluj în această vară

Vă faceți planuri de vacanță? Ce chartere ar putea să zboare din Cluj în această vară

Directorul Aeroportului Cluj a declarat, la ZIUA LIVE că se așteaptă ca în această vară să fie reluate zboruri spre aproximativ 18 destinații, inclusiv câteva chartere spre destinații de vacanță.

“Ne așteptăm din 17 iunie să se reia aproximativ 18 destinații, în principal cu Wizz Air, după 1 iulie ne așteptăm ca Lufthansa să reia zborurile Cluj-Munchen, după 1 iulie ne așteptăm să reia Turkish, de asemenea Polonia, LOT. O veste bună pentru clujeni este că vom avea în iulie câteva chartere turistice, este vorba de Antalya și Egipt și discutăm, probabil vom avea și ceva chartere în Grecia”, a spus David Ciceo, directorul General al Aeroportului Cluj, la ZIUA LIVE.

Potrivit directorului Aeroportului Cluj, se iau în calcul, pentru această vară, și zboruri spre litoralul românesc.

“Suntem în discuții avansate cu Tarom și Aeroportul Constanța pentru zboruri Cluj-Constanța. Ar fi momentul oportun să încurajăm turismul românesc, serviciile”, a precizat Ciceo.

Zborul Cluj - Abu Dhabi, din septembrie

Aeroportul Cluj a anunțat în această primăvară lansarea zborurilor pe ruta Abu Dhabi. Zborurile care vor lega Clujul de capitala Emiratelor Arabe Unite ar urma să fie operate de Wizz Air, începând cu 16 septembrie, cu o aeronavă tip Airbus A320, având o capacitate de 180 locuri, cu două frecvențe săptămânale.

"Rămâne acest zbor, este preconizat să înceapă în septembrie, se vând bilete. Până atunci considerăm că vor fi condiții corespunzătoare și că se va realiza", a declarat David Ciceo, directorul General al Aeroportului Cluj.

Wizz Air a anunțat cinci noi rute de pe Aeroportul Internațional Abu Dhabi. Ele vor conecta în perioada următoare, capitala Emiratelor Arabe Unite cu Budapesta, București, Cluj-Napoca, Katowice și Sofia, cu condiția reluării activităților de aviație în țările respective. 

Comenteaza