Ursus Evolution a dat startul la Cluj. Vezi galeria foto

Ursus Evolution a dat startul la Cluj. Vezi galeria foto
Festivalul Ursus Evolution a avut deschiderea oficială, astăzi în Piața Unirii, din Cluj.

Deschiderea oficială a Festivalului URSUS Evolution a avut loc, astăzi, la Cluj. Festivalul, din acest an și-a propus să susțină atât trupele consacrate, cât, mai ales, pe cele noi venite: "URSUS suține evoluția muzicii românești și principalul motiv al ediției din acest an o reprezintă dorința organizatorilor de a fi alături de noua generație de artiști în drumul lor către afirmare".

Dimensiunea producției este una "uriașă, vor fi 13 trupe diferite și 48 de ore de muzică de calitate pentru o atmosferă spectaculoasă", a precizat Grant MCKenzie, vice-președinte marketing URSUS Cluj.

Potrivit lui McKenzie, startul Festivalului s-a dat la Cluj, din motive obiective și anume pentru că acesta este locul unde a pornit URSUS în 1978. URSUS Evolution se va desfășura în patru orașe din România: 25 - 26 iunie la Cluj, 9 - 10 iulie la Iași, 23 - 24 iulie la Brașov și 12 - 13 august la Mamaia . În program vor evolua trupe cunoscute ca Iris, Șuie Paparude, Cargo, Zdob și Zdub, Grasu' XXL, Guess Who, Puya şi Paraziții.

Vezi spotul publicitar cu vedetele din cadrul Festivalului

 URSUS Evolution îmbină deverse genuri de muzică, pornind de la rock și hip-hop, la electro, alternativ și punk și este destinat persoanelor cu vârsta peste 18 ani. Concertele sunt cu intrare liberă.

În prima zi a Festivalului, 24 iunie, pe scena din Piața Unirii vor evolua: Les Elephants Bizarres, E.M.I.L, Luna Amară, Cargo, Paraziții, Zdob și Zdub.

În 25 iunie publicul clujean se va bucura de prezența trupelor: The Mono Jacks, Guess Who, Șuie Paparude, Roa Junnkyard, Grasu XXL, Puya și Iris.

Comenteaza