Foto Urşii au dat atacul la o fermă din Cluj. Au sfâşiat o vacă şi au rănit alte câteva

În zonele locuite din apropierea Dejului, oamenii şi-au găsit animalele sfâşiate de urşi. Este a doua oară când au dat atacul în zonă în decurs de două săptămâni. 

Fiarele salbătice, au făcut duminică noaptea pagube într-o fermă din satul Măgoaja, comuna Chiuiești, județul Cluj. O vacă a fost omorâtă, iar altele au fost rănite şi alungate în pădure.

Atacul a avut loc în cursul nopţii la o fermă situata la doar 500 de metri de centrul localităţii. Proprietarul animalelor spune că vacile dormeau pe un teren împrejmuit cu gard electric, dar acest lucru nu a reuşit să ţină ursul la distanţă, a transmis dejeanul.ro

Omul şi-a găsit dimineaţa gardul electric rupt, iar vacile lipseau. A pornit în căutarea lor, iar pe una a găsit-o moartă, sfâşiată de urs. Printr-o întâmplare asemănătoare ar fi trecut şi în urmă cu două săptămani, atunci cand ursul a dat atacul, tot la ferma lui, şi i-a rănit patru vaci.

Fermierul a sesizat autorităţile şi speră că cineva va lua în cel mai scurt timp măsuri pentru ca astfel de atacuri să nu se mai repete.

Sursa foto: dejeanul.ro

Comenteaza