URS accidentat mortal pe DN1. Mesaj RO-Alert

URS accidentat mortal pe DN1. Mesaj RO-Alert
| Foto: fotografie cu caracter generic

Un urs a fost lovit mortal de un autoturism duminică seara pe DN1. A fost emis mesaj RO-Alert, deoarece nu se ştia dacă animalul era singur în zona respectivă sau nu. 

Un șofer care conducea spre Brașov a lovit un urs care i-a sărit în faţa maşinii DN1, la kilometrul 265, în localitatea Arpașu de Jos. Din păcate, animalul a murit, transmite oradesibiu.ro

”Un autoturism condus spre Brașov a lovit un urs aflat pe carosabil. Evenimentul s-a soldat cu decesul animalului și avarierea autoturismului. Animalul se află în afara părții carosabile”, potrivit IPJ Sibiu.

„În această seară în jurul orei 22:20, pe numărul unic de urgență 112 a fost sesizat un accident rutier în care un autoturism a lovit un animal sălbatic (urs) pe raza localității Arpașu de Jos.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD pentru a asigura măsurile din competențele ISU Sibiu. De asemenea a fost transmis mesaj RO-Alert pentru locuitorii de pe raza localității cu privire la prezența animalului în localitate”, a transmis şi ISU Sibiu.

Comenteaza