Unul dintre cei doi băieţi ai primarului din Deta, care au tăiat cu săbii trei persoane, prins de poliţişti în casa sa

Unul dintre cei doi băieţi ai primarului din Deta, care au tăiat cu săbii trei persoane, prins de poliţişti în casa sa
Fiul cel mic al primarului din Deta (Timiş), cel care împreună cu fratele său mai mare a luat la bătaie trei persoane şi le-au tăiat cu săbii, a fost prins după 16 ore, chiar în casa acestuia. Principalul vinovat, Bogdan Roman, nu a fost însă găsit.

În casa celor doi băieţi au fost găsite cagule, cuţite şi alte arme albe. Călin Roman, băiatul prins de poliţişti, va fi reţinut 24 de ore. Localnicii din Deta susţin că Bogdan Roman este ascuns de tatăl său, primarul oraşului, iar Călin Roman, a fost găsit tocmai pentru că nu are atât de multe dosare ca fratele său, informează realitatea.net.

"Bogdan sigur este ascuns de tatăl său la Timişoara. Ei aşa au fost tot timpul. Numai cu cuţine, pistoale umblau, sânge. Ei nu au avut niciodată serviciu. Pe unde prindea un copil cu bani sau dintr-o familie mai înstărită, ei cereau bani. Dacă nu primeau începeau bătaia", a declarat o localnică din Deta citată de realitatea.net.

Fiul primarului din Deta, judeţul Timiş, este căutat de poliţie după ce a înjunghiat trei persoane, cu o sabie. Bogdan Roman a dispărut după incident.

 

Comenteaza