UNTOLD s-ar putea ține vara asta. Barna: Avem acordul CNSU

UNTOLD s-ar putea ține vara asta. Barna: Avem acordul CNSU

UNTOLD 2021 ar putea avea loc în această vară la Cluj-Napoca, însă autoritățile impun o condiție.

Întrebat la Digi 24 dacă în vara aceasta ar putea avea loc festivaluri ca UNTOLD sau alte evenimente de acest gen, vicepremierul Dan Barna a afirmat că există un acord din partea CNSU în acest sens, dar cu condiția ca participanții să fie vaccinați.

"Exact aceasta este vestea, într-adevăr. În momentul de față avem un acord dinspre CNSU și va fi și în ședința de Guvern de astăzi această reglementare care permite un număr mare, limitat la capacitatea firească a spațiului, dar condiția este ca persoanele respective să fie vaccinate", a declarat Dan Barna la Digi 24.

Premierul Florin Cîțu a anunțat la începutul acestei săptămâni că în  ședința de Guvern de joi s-ar putea decide măsurile de relaxare ce urmează a fi aplicate de la 1 iunie.

"Am prezentat un calendar al relaxărilor - 1 iunie, 1 iulie, 1 august. Ne ținem de acest calendar. În ședința următoare de Guvern - cred că ședința o să fie joi sau vineri - vom avea măsurile pentru 1 iunie. Dacă este nevoie să ajustăm și pentru celelalte perioade, vom ajusta acum. Am avut discuții (...) cu cei care sunt afectați direct, vom îmbunătăți unele dintre măsuri în funcție de aceste discuții", a spus Florin Cîțu, marți, înaintea ședinței conducerii PNL.

Comenteaza