Universităţile clujene mai au 1500 de locuri la buget şi alte 7220 la taxă

Universităţile clujene mai au 1500 de locuri la buget şi alte 7220 la taxă
Dacă nu aţi intrat la facultate, mai aveţi o şansă. Universităţile clujene mai au locuri disponibile pentru sesiunea de admitere din toamnă. Sunt aşteptaţi la înscrieri, în perioada 10-21 septembrie, şi absolvenţii de liceu care nu au trecut examenul de bacalaureat din prima încercare.

Universităţile clujene pun la dispoziţia absolvenţilor de liceu aproape 1.500 de locuri bugetate şi alte 7.200 cu taxă. Cele mai puţine locuri bugetate, 6, le are Facultatea de Teologie din cadrul UBB, iar la Academia de Muzică Gheorghe Dima mai sunt 10 locuri la buget. Universitatea de Arte şi Design are 20 de locuri bugetate şi alte 72 de locuri la taxă. USAMV pune la dispoziţie 49 de locuri la buget, iar Universitatea Tehnică scoate la concurs 14 locuri la buget, 3 locuri cu bursă şi 131 fără bursă pentru studenţii străini. Singura facultate care nu mai are nici un loc disponibil este Facultatea de Madicină şi Farmacie Iuliu Haţieganu, în timp ce UBB oferă cele mai multe locuri pentrui sesiunea de toamnă.

“Avem mai bine de 7000 de locuri din care 842 sunt bugetate, vorbim de nivel licenţă la zi, iar 6500 sunt la taxă, cele mai cerute secţii sunt şi cele care în majoritate s-au ocupat deja, vorbim de IS şi gestiunea afcerilor, secţiile psihologie şi geografie”, a spus Laura Irimieş, purtător de cuvânt UBB.

 

 

Etichete
Comenteaza