Unde au găsit-o pe minora de 15 ani poliţiştii clujeni, la 5 zile de la dispariţie

Unde au găsit-o pe minora de 15 ani poliţiştii clujeni, la 5 zile de la dispariţie

În dimineaţa zilei de 27 noiembrie a fost semnalată dispariţia de acasă, din comuna clujeană Floreşti, a unei minore de 15 ani, iar Poliţia Cluj a apelat la ajutorul cetăţenilor pentru a o putea găsi. 

"Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că la data de 27 noiembrie a.c., în jurul orei 09.00, numita HORVAT IONELA, în vârstă de 15 ani a părăsit voluntar domiciliul din comuna Florești, sat Florești, iar până în prezent nu s-a mai întors. Semnalmente: înălțime 1,58 metri, păr roșcat, ochi căprui", a anunţat în 28 noiembrie IPJ Cluj.

Poliţiştii au îndemnat persoanele care ar fi putut oferi informații despre tânăra plecată voluntar de acasă, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

În seara zilei de 2 decembrie, la 5 zile de la data semnalării dispariţiei, poliţiştii clujeni au anunţat că au găsit-o pe fată. Aceasta se afla în zona Pieței Gării din Cluj-Napoca. Deşi zona respectivă este una rău famată în oraş, "din primele verificări rezultă că nu a fost victima vreunei infracțiuni", a precizat IPJ Cluj.

Odată cu anunţul că fata a fost găsită, poliţiştii clujeni au mulţumit presei şi cetăţenilor pentru implicare şi sprijin. 

Comenteaza