Un taximetrist şi-a văzut moartea cu ochii. A fost înjunghiat în timpul serviciului

Un taximetrist şi-a văzut moartea cu ochii. A fost înjunghiat în timpul serviciului
Un taximetrist a trecut prin clipe de coşmar duminică dimineaţa, în jurul orei 04:30. Aflat în timpul serviciului, a fost înjunghiat în picior de un şofer băut.

Incidentul ce a avut loc pe strada Observatorului s-a petrecut după ce conducătorul unui autoturism nu i-ar fi acordat prioritate de trecere taximetristului. Între cei doi şoferi s-a iscat un scandal în care au fost angrenate mai multe persoane aflate în zonă, care a culminat cu înjunghierea taximetristului.

"În urma altercaţiei, conducătorul taximetrului a fost înţepat cu un obiect ascuţit în zona gambei şi i-a fost distrus parbrizul autovehiculului. Victima, un bărbat de 31 de ani, din Cluj-Napoca, a fost transportat la U.P.U.1 Cluj-Napoca pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

Conducătorul celuilalt autovehicul implicat, un bucureştean de 26 de ani, precum şi alte 3 persoane au fost conduşi la sediul Secţiei 6 Poliţie. În urma testării cu aparatul etilotest a acestuia, s-a stabilit că bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,43 mg/l alcool pur în aer expirat.

În cauză se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe", „distrugere" şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe", fapte prevăzute de Codul penal.

Comenteaza