Un tânăr din Cluj şi-a incendiat tatăl. Acum e cercertat pentru tentativă de omor

Un tânăr din Cluj şi-a incendiat tatăl. Acum e cercertat pentru tentativă de omor
| Foto: Captura video Dejeanul

Un bărbat din localitatea clujeană Dezmir a recurs la un gest cumplit în urma unui scandal izbucnit după câteva pahare de alcool: şi-a incendiat tatăl. 

Un incident şocant a avut loc luni seara, într-o familie din localitatea Dezmir de lângă Cluj-Napoca: în urma unui scandal izbucnit după câteva pahare de alcool, un tânăr şi-a incendiat tatăl. Bărbatul este cercertat acum pentru tentativă de omor, a transmis dejeanul.ro

Vecinii spun că tânărul obişnuia să consume alcool. După ce ar fi băut a început şi scandalul, iar lucrurile au scăpat de sub control. Apoi tânărul ar fi luat o sticlă cu benzină, şi şi-a stropit tatal, iar apoi i-a dat foc. 

Potrivit informaţiilor dejeanul.ro, între cei doi ar fi intervenit sora bărbatului, care locuieşte în casa alăturată, iar flăcările au cuprins-o şi pe aceasta, în zona membrelor inferioare. Totuşi, femeia a apucat să sune la 112 pantru a solicita ajutor. 

Ambele victime au fost transportate cu ambulanţa la Spitalul Judetean de Urgenta din Cluj-Napoca. Bărbatul se află în stare gravă deoarece i-au fost afectate şi căile respiratorii. Medicii vor stabili dacă va rămâne pentru recuperare acolo sau va fi transferat la o clinică de mari arşi.

Fiul acestuia a fost imobilizat şi încătuşat de politisti, iar mai apoi dus la audieri. Cazul a fost preluat de un procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Cluj, care îl cercetează pe bărbat pentru tentativă de omor.

Comenteaza