Un tânăr a aruncat cu bancnote de 1 leu în Boc. Ce reacţie a avut primarul VIDEO

Un tânăr a aruncat cu bancnote de 1 leu în Boc. Ce reacţie a avut primarul VIDEO
Primarul Clujului a avut parte de un moment inedit la ceremonia de lansare a programului prin care Cluj-Napoca urmează să devină Capitală Europeană a Tineretului în 2015: un tânăr s-a urcat alături de edil pe scenă şi a început să arunce cu bani în acesta.

În timp ce Boc susţinea un discurs în timpul ceremoniei de lansare a proiectului Cluj Capitală Europeană a Tineretului 2015 şi în timp ce vorbea despre importanţa acestui titulu pentru oraş, primarul a avut parte de o surpriză. Un tânăr i s-a alăturat pe scenă şi a început să arunce către edil cu bancnote de un leu. Primarul a gustat gluma şi s-a apucat să strângă cei câţiva lei aşternuţi pe podea, motivând că orice ban e o bucurie pentru bugetul local.

"Staţi, staţi, staţi! Staţi să îi adun! Orice ban e bine venit la bugetul local. Să ştiţi că eu am să adun banii şi am să îi depun la Primărie, la bugetul local, pentru orice sumă e bine venită şi orice leu ne ajută să completăm bugetul", a spus Emil Boc.

 

UPDATE: Autorul farsei este Mircea Bravo, un clujean de 26 de ani care a devenit viral pe internet după ce a postat pe youtube mai multe clipuri în care era filmat în timp ce le făcea farse unor cetăţeni nevinovaţi.

Cel mai cunoscut clip al său este cel în care simulează o ceartă la telefon în centrul oraşului, conflict ce lasă impresia că se va termina într-o bătaie în toată regula şi în care sunt implicaţi trecătorii din zonă.

Comenteaza