Un spital clujean îşi caută logo

Un spital clujean îşi caută logo
Cel mai mare spital din Cluj-Napoca organizează un concurs care are ca scop crearea unei identităţi vizuale a unităţii medicale.

Potrivit unui document al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Cluj-Napoca, concursul se adresează studenţilor Universităţii de Artă şi Design, Universităţii Babeş-Bolyai şi Universităţii Tehnice. Termenul limită este 14 martie, dată până la care participanţii trebuie să trimită propunerile noului logo în format .png, .jpg sau .pdf la adresa secretariat@scj-cj.rdscj.ro.

Logo-ul SCJU va trebui să transmită valori precum munca în echipă, profesionalism şi promptitudine, servicii de calitate pornind de la tradiţia unităţii spitaliceşti, iar culorile care vor trebui să se regăsească în siglă sunt verde, albastru şi roşu.

"Sigla va trebui să reprezinte dimensiunea spitalului, complexitatea activităţilor, precum şi faptul că instituţia este un punct de referinţă pentru zona Transilvaniei", anunţă oficialii SCJU. Logo-ul câştigător va fi utilizat ca antet, pe cărţi de vizită, plicuri oficiale, site sau pe materialele de promovare, dar şi pe panourile instituţiei, la intrarea în spital şi în secţii.

Câştigătorii vor fi remuneraţi cu suma de 1.000 de lei şi vor avea posibilitatea să desfăşoare un internship în cadrul departamentului de comunicare al instituției.

Etichete
Comenteaza