Un şofer teribilist, suspectat că ar fi consumat droguri, la un pas de un grav accident de circulaţie. Ce le-a spus medicilor VIDEO

Un şofer teribilist, suspectat că ar fi consumat droguri, la un pas de un grav accident de circulaţie. Ce le-a spus medicilor VIDEO
Un şofer suspectat că ar fi consumat substanţe halucinogene a fost la un pas să fie implicat miercuri seara într-un grav accident de circulaţie.

În jurul orei 22:30, Poliţia a fost sesizată printr-un apel la 112 de un şofer cu privire la faptul că un autoturism aflat în faţa sa a pătruns din senin pe contrasens, a părăsit partea carosabilă şi s-a oprit în decor, incidentul descris petrecându-se între localităţile Câţcău şi Căpâlna.

La faţa locului s-au deplasat o ambulanţă şi un echipaj de descarcerare, care au scos şoferul, un tânăr de 23, din maşină. Deşi a scăpat nevătămat, acesta a refuzat să coopereze cu medicii şi poliţiştii, fiind confuz şi agitat. Mai mult, întrebat cum se numeşte, acesta a răspuns că este "dracul". Întrucât nu prezenta halenă alcoolică, medicii au luat în considerare posibilitatea ca acesta să fie sub efectul unor substante halucinogene, scrie dejeanul.ro. Astfel, l-au transportat la spital pentru a-i face investigaţii medicale suplimentare.

Bănuielile lor au fost întărite de politişti, care au descoperit în buzunarul de la haină două pliculeţe cu urme de praf alb şi un tub confecţionat dintr-o bancnotă, folosit de regulă de persoanele care ărizează prafuri pe nas.

În momentul de faţă cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat, iar în cazul în care se dovedeşte că tânărul şofer se afla sub efectul drogurilor, i se va face dosar penal pentru conducere sub influenţa substanţelor halucinogene.

Comenteaza