Un șofer din Cluj a rupt poarta unei case iar apoi și-a abandonat mașina în curte

Un șofer din Cluj a rupt poarta unei case iar apoi și-a abandonat mașina în curte

Un clujean a rupt cu mașina poarta unei case iar apoi a abandonat-o, pe strada Petru Rareș din municipiul Arad în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Polițiștii Biroului Rutier l-au identificat, astăzi, fiind vorba despre un bărbat de 25 de ani, din localitatea Apahida, județul Cluj, anunță newsar.ro.

„Bărbatul a fost sancționat contravențional pentru neadaptarea vitezei la condițiile de drum, neprezentarea în vederea declarării evenimentului rutier în termenul de 24 de ore în baza O.U.G.195/2002 privind circulația pe drumurile publice și blocarea accesului într-un imobil, valoarea totala a sancțiunilor fiind de 1950 de lei.

De asemenea bărbatul a mai fost sancționat contravențional cu amendă în baza Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea pandemiei de Covid-19, pentru neprezentarea certificatului de vaccinare și circulația pe drumurile publice după ora 22, fiindu-i reținut și permisul de conducere pentru 30 de zile”, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Etichete
Comenteaza