Un șofer de 23 de ani, implicat în accidentul din HUEDIN, a decedat

Un șofer de 23 de ani, implicat în accidentul din HUEDIN, a decedat

Un tânăr de 23 de ani a pierdut controlul asupra volanului și a intrat cu mașina într-un TIR. A murit la spital. Un alt tânăr, de 29 de ani, pasager în mașină este încă internat.

„La data de 28 octombrie a.c. ,în jurul orei 06.25 polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN1 E60 la ieșirea din localitatea Huedin. Din primele date, un tânăr de in vârstă de 23 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe direcția Huedin spre Oradea, la km528+800m. ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule (cap tractor și semiremorcă), care era condus din sensul opus de către un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Cluj.

În urma evenimentului, din păcate, tânărul de 23 de ani a decedat, iar un alt tânăr în vârstă de 29 de ani, pasager în autoturism, a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, fiind transportat la spital. Testarea conducătorului de camion cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ”, a transmis IPJ Cluj.

VEZI ȘI Accidend grav la Huedin. Doi bărați încarcerați, transportați ulterior la spital

Comenteaza