Update Un șofer a intrat într-un gard pe Calea Dezmirului. Circula turmentat și fără permis

Un șofer a intrat într-un gard pe Calea Dezmirului. Circula turmentat și fără permis
Calea Dezmirului a fost blocată timp de 45 de minute | Foto: Info Trafic Jud. Cluj
Un șofer a intrat într-un gard pe Calea Dezmirului. Proprietarul mașinii era turmentat
Un șofer a intrat într-un gard pe Calea Dezmirului. Proprietarul mașinii era turmentat

Un șofer a intrat cu autoturismul într-un gard de pe Calea Dezmirului, blocând artera timp de 45 de minute, însă apoi a dispărut. Proprietarul identificat era un bărbat de 30 de ani, dar la poliție s-a prezentat un tânăr de 25 de ani, care nu avea permis. 

UPDATE:  "La sediul unității de poliție s-a prezentat un tânăr în vârstă de 25 de ani - presupus conducător al autovehiculului implicat în accidentul de pe Calea Dezmirului. În urmă verificării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de peste 0,80 mg/ l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, acesta nu posedă permis de conducere. În continuare se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s a produs accidentul și pentru luarea măsurilor legale care se impun", menționează polițiștii. 

"În jurul orei 09:30 am fost sesizați cu privire la un accident rutier produs pe Calea Dezmirului din Cluj-Napoca. Conducătorul auto nu a fost găsit la fața locului. Se fac verificări cu privire la identitatea conducătorului auto.

Conform primelor informații, accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei în curbă, rezultând pagube materiale (la autovehicul, la gardul unui imobil din zonă, la un stâlp de lemn).

Ulterior, proprietarul autovehiculului a fost identificat. Este vorba despre un bărbat din Cluj-Napoca, de 30 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice (peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Urmează să se stabilească dacă el a condus autoturismul sau altă persoană. Cercetările sunt în derulare. Drumul public a fost blocat circa 45 de minute", au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Cluj.

Comenteaza