Un schelet uman, găsit în Piaţa Abator VIDEO

Un schelet uman, găsit în Piaţa Abator VIDEO
Scheletul unui cadavru vechi de câteva luni a fost găsit astăzi în Piaţa Abator din Cluj-Napoca.

Oasele au fost descoperite de un bărbat, în boscheţii Parcului Feroviarilor.

Poliţiştii se află la faţa locului şi fac cercetări pentru a stabili identitatea cadavrului.

UPDATE 13.00 Cercetările la faţa locului ale Serviciului Criminalistic de la IPJ Cluj s-au încheiat în urmă cu câteva minute.

Cadavrul a fost descoperit la doar 10 metri de piaţa de legume-fructe Abator. Una dintre vânzătoare, Rodica Copil, care are o tarabă în piaţă de doi ani, spune că a simţit miros de putrefacţie de la începutul verii. "Nimeni nu s-a gândit că ar fi un cadavru. Dacă aş fi ştiut, nu aş mai fi venit în piaţă. De când sunt căldurile astea, am crezut că mirosul e de la gunoaie", a declarat femeia, pentru ziuadecj.ro.

Aici a fost descoperit cadavrul:

UPDATE 13.05 Terenul pe care a fost descoperit cadavrul este nefolosit de ani de zile. Singura lui destinaţie din ultima vreme fiind de rampă ilegală de gunoi. "Aici sunt doar mizerii. Acum trei ani a fost vorba că se cosntruieşte ceva şi s-au făcut forări peste tot. De atunci încoace sunt bălării, se aruncă gunoaie", spune Petru Bode, un alt vânzător din Piaţa Abator, care vine aici sezonier, cu cartofi, de cel puţin patru ani.

UPDATE 13.15 Persoana găsită în boscheţi pare a fi fost o femeie, care a fost dată dispărută acum doi ani, şi care locuia pe una dintre străzile din vecinătate. "Aceasta reiese din obiectele de îmbrăcăminte găsite la faţa locului", spune purtătorul de cuvînt al IPJ Cluj, Adnana Ilieş. Femeia, Gisela B., a fost dată dispărută în luna aprilie 2010 şi avea, atunci, 58 ani. Institutul de Medicină Legală din Cluj se va pronunţa cu privire la cauza decesului. În cauză nu sunt suspiciuni de omor, precizează Ilieş.

Cadavrul a fost descoperit de un trecător care intrase în zona respectivă pentru a urina. Acesta a sunat de urgenţă la Poliţie, la ora 10.41.

Vezi imagini de la locul unde a fost descoperit scheletul:

Reporter: Cosmin Oanţă
Imagine: Cristi Rus

Comenteaza