Un pui de peruş din judeţul Cluj, desemnat campion naţional în cadrul unui concurs

Un pui de peruş din judeţul Cluj, desemnat campion naţional în cadrul unui concurs

Un pui de peruş din judeţul Cluj, a fost desemnat, sâmbătă, campion naţional la concursul rezervat acestei specii de pasăre.

Un pui de peruş în vârstă de câteva luni, din judeţul Cluj, a fost desemnat, sâmbătă, campion naţional la concursul rezervat acestei specii de pasăre, care a avut loc în cadrul Expoziţiei anuale de peruşi pui şi tineret, organizate la Grădina Zoologică din Sibiu, potrivit preşedintelui Romanian Budgerigar Society, Florin Orzea.

Directorul Grădinii Zoologice din Sibiu, Marius Lunca, a declarat pentru AGERPRES că este prima competiţie care se desfăşoară la instituţia pe care o conduce.

"Este prima competiţie desfăşurată la Zoo la Sibiu. Organizatorii acum au ales Sibiul ca locaţie şi eu mă bucur şi, sigur, şi vizitatorii noştri se vor bucura. La Zoo avem în jur de 20 de peruşi, niciun campion, iar acum în expoziţie avem peste o sută de peruşi", a precizat Marius Lunca.

Vizitatorii Grădinii Zoologice de la Sibiu au posibilitatea să-l vadă pe peruşul campion, dar şi pe ceilalţi peruşi aduşi la concurs, duminică, în intervalul orar 09.30 - 14.00. 

Comenteaza