Foto Un poştaş din Cluj şi-a înscenat propria jefuire! A vrut să fugă cu peste 60.000 de lei

Un poştaş din Cluj şi-a înscenat propria jefuire! A vrut să fugă cu peste 60.000 de lei

Bărbatul a anunţat la Poliţie furtul a peste 60.000 de lei, însă autorităţile şi-au dat seama rapid că au de a face cu un jaf închipuit.

Factorul poştal, un bărbat de 40 de ani, din Cojocna a anunţat poliţia, în cursul zilei de miercuri, faptul că a fost pulverizat în faţă cu un spray iritant lacrimogen şi i-au fost furaţi circa 60.200 de lei de către o persoană necunoscută, în timp ce se afla pe strada Nirajului, din cartierul Între Lacuri, Cluj-Napoca.

În urma investigațiilor, poliţiştii clujeni au stabilit că sesizarea făcută de persoana vătămată nu este reală, iar poştaşul a înscenat infracţiunea, în complicitate cu un alt bărbat.

În circa 3 ore de la sesizare, polițiștii au reușit să identifice și cealaltă persoană implicată, un bărbat de 39 de ani, din Florești. Polițiștii au descoperit peste 42.800 de lei ascunşi în maşina acestuia, bani ridicați în vederea continuării cercetărilor.

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetați pentru delapidare, complicitate la delapidare și inducerea în eroare a organelor judiciare.

Comenteaza