Un poliţist clujean l-a enervat pe ministrul de Interne

Un poliţist clujean l-a enervat pe ministrul de Interne
| Foto: presăMS

Unui polițist din localitatea Poieni, judeţul Cluj i-a fost sistat concediul de odihnă la cererea ministrului de Interne, pentru a putea fi cercetat disciplinar.

În urmă cu aproape două săptămâni, poliţistul a fost implicat într-un accident rutier şi există suspiciunea că la volan era chiar el, dar fiind băut, i-a cerut iubitei să ia întreaga vină asupra ei, scrie observatornews.ro.

Femeia s-a prezentat la secţie după două ore, când pe tură erau nişte poliţişti pe care îi cunoştea şi le-a spus că ea a condus autoturismul în momentul impactului. Cazul a aparut în presa locală, iar cei de la IPJ au trimis cercetarea internă la poliţia din Huedin. Cu toate acestea, IPJ i-a aprobat acestuia concediul de odihnă din ziua respectivă, astfel că nu au mai avut pe cine cerceta.

Poliţistul este cunoscut cu antecedente după ce în luna aprilie a fost implicat într-un scandal în care l-a ameninţat cu moartea pe şeful unui local, pentru că a refuzat să îl servească cu alcool. Întrebat despre această situaţi, ministrul Bode a precizat că îşi asumă să scape poliţia română de uscături. A dispus apoi să i se sisteze concediul de odihnă şi să fie pus la dispoziţia celor care trebuie să îl cerceteze.

Comenteaza