Un patron al unei firme de construcţii şi-a reglat conturile cu „concurenţa” în stil propriu: i-a dislocat nasul din doi pumni

Un patron al unei firme de construcţii şi-a reglat conturile cu „concurenţa” în stil propriu: i-a dislocat nasul din doi pumni
Incidentul a avut loc miercuri după-amiază pe strada „Fabricii” din municipiul Cluj-Napoca.

Dl. Nicu este un clujean cu o mică afacere în domeniul construcţiilor, care - mărturiseşte el, pe coridoarele IML Cluj - aleargă zi-noapte pentru asigurarea traiului zilnic şi pentru a-şi putea plăti angajaţii.

Ieri după-amiază (n.r. - miercuri, 16 septembrie), acesta şi-a făcut plinul la maşină la o pompă situată pe strada Fabricii, când s-a trezit abordat de Ioan, un bărbat în vârstă de circa 35 de ani, „o veche cunoştinţă" de-a sa, din aceeaşi branşă.

"Se vede treaba că mă urmărise şi brusc a năvălit pe mine şi fără să-mi spună ceva, apoi din doi pumni plasaţi puternic în figură mi-a mutat nasul din loc. Apoi, mi-a zis: <Asta-i, aşa-ţi trebuie dacă ai intrat în afacerea aia!>, după care a plecat. Se vede că n-a avut loc de mine şi eu i-am deranjat afacerile", mărturiseşte bărbatul, vorbind cu mare greutate, având faţa acoperită aproape în totalitate de un bandaj.

Arată mai departe că - aşa distrus cum era - a urcat într-un taxi, cu care s-a deplasat de urgenţă la UPU. Acolo, după ce i-au acordat primul ajutor, medicii l-au transferat la Clinica ORL, unde personalul medical l-a cusut şi i-a pus la loc nasul dislocat de pumnii agresorului.

Bărbatul s-a prezentat în dimineaţa zilei de joi la IML Cluj unde, după consult medicii i-au eliberat un certificat medico-legal în care-i recomandă 16-18 zile de îngrijiri medicale. Cu acesta - declară victima - se va prezenta la postul de poliţie arondat zonei unde a avut loc evenimentul şi-i va face plângere penală „vechii sale cunoştinţe", devenit între timp un aprig şi de temut duşman.

Comenteaza