Un nou protest deseară, în centrul Clujului

Un nou protest deseară, în centrul Clujului
Clujenii vor ieşi în stradă şi în această seară, de la ora 19:00, în Piaţa Unirii. Astăzi este cea de-a patra zi de proteste.

Manifestanţii clujeni ies în stradă şi în această seară, de la ora 19:00. Mitingul va avea loc în Piaţa Unirii. Cea de a patra zi de proteste se îndreaptă în continuare împotriva preşedintelui Băsescu şi a Guvernului României. Faţă de Bucureşti, protestele de la Cluj au fost paşnice.

Duminică, aproximativ 500 de clujeni au ieşit în stradă la manifestarea de susţinere a doctorului Raed Arafat şi de protest împotriva măsurilor luate de preşedintele României, Traian Băsescu. Pe lista revendicărilor protestatarilor clujeni se numără: demisia preşedintelui Traian Băsescu, demisia guvernului, crearea unui sistem de sănătate echitabil în folosul tuturor, suplimentarea bugetului pentru educaţie, majorarea pensiilor, anularea legii privind comasarea alegerilor.

Aceste revendicări vor fi depuse în cursul zilei de mâine la prefectură. Liderii manifestaţiei au început să strângă semnături. Manifestanţii au rămas în stradă până după lăsarea serii.

Comenteaza