Un microbuz înmatriculat în România s-a răsturnat în Ungaria. În el era şi un grup de copii din Gherla

Un microbuz înmatriculat în România s-a răsturnat în Ungaria. În el era şi un grup de copii din Gherla
O persoană a murit, iar alte nouă au fost rănite după ce un microbuz înmatriculat în România a lovit un autoturism, în sud-estul Ungariei, informează presa ungară.

Potrivit site-ului de ştiri Erdely.ma, un microbuz înmatriculat în judeţul Cluj, care transporta 15 persoane a lovit un autoturism, în localitatea Pusztaszer, în sud-estul Ungariei. În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat, provocând rănirea a nouă pasageri români. Femeia care conducea autoturismul lovit a decedat pe loc.

Conform concluziilor preliminare, accidentul a avut loc după ce şoferul microbuzului nu ar fi acordat prioritate autoturismului înmatriculat în Ungaria.

Potrivit administratorului firmei de transport din Gherla, în microbuz se afla și un grup de copii, dansatorii unui ansamblu de dansuri armenești din localitatea clujeană, care se aflau într-o excursie în Ungaria. Aceștia se întorceau sâmbătă seara la Budapesta, unde aveau să participe la un festival de dansuri, de unde trebuiau să se întoarcă duminică la Gherla, informează Someşeanul.ro.

Comenteaza