Un loc de parcare la Cluj a ajuns să coste 18.000€. Dacă vrei și apartamentul “atașat”, mai scoți 200.000€

Un loc de parcare la Cluj a ajuns să coste 18.000€. Dacă vrei și apartamentul “atașat”, mai scoți 200.000€
| Foto: imobiliare.ro

Un apartament din Cluj-Napoca, din apropierea Parcului Rozelor, a ajuns să coste 200.000 de euro. 

Recent a apărărut pe un site cu oferte imobiliare un apartament în blocul „semilună”, Plopilor, care a fost evaluat de către proprietar la 200.000 de euro, iar locul de parcare subteran la 18.000 de euro.

Apartamentul are o suprafață de 95 de mp și o terasă de 16 mp și a fost catalogat ca având un ”confort sporit”.

Detaliile anunțului sună așa: „Capital Imobiliare va propune spre vanzare un apartament 3 camere confort sporit, in blocul Semiluna, zona Plopilor, Cluj-Napoca. Proprietatea este situata la etajul 2/10, orientare E-N-V, dispune de o suprafata de 95 mp si 16 mp terasa, iar compartimentarea este urmatoarea: 1 living + bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai, 1 hol.

Apartamentul este situat intr-un bloc premium din Cluj-Napoca, aproape de Parcul Rozelor, Parcul Babes, retras de la strada principala Plopilor. Acess securizat cu bariera si portar, persoana dedicata pe partea de reparatii, personal pentru intretinerea spatiilor verzi. Proprietatea dispune si de un loc de parcare subteran cu acess la lifturi, pret 18.000 euro.”

Potrivit imobiliare.ro, Cluj-Napoca a devenit de mult timp cel mai scump oraș din România, la capitolul proprietăți imobiliare.

 

 

Comenteaza