Update Un cunoscut jurnalist și comentator sportiv a fost dat DISPĂRUT

Un cunoscut jurnalist și comentator sportiv a fost dat DISPĂRUT

Daniel Scorpie, un cunoscut jurnalist sportiv, specialist în fotbalul internaţional, a fost dat dispărut, conform unei informaţii apărute pe pagina de Facebook a publicaţiei la care lucra.

UPDATE:  Daniel Scorpie a fost găsit vineri, 7 octombrie 2022, transmite Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

__________________________________

Potrivit celor de la Gazeta Sporturilor, unde jurnalistul scria aproape zilnic, Daniel Scorpie poate manifesta pierderi de memorie, iar cei care îl văd sunt rugați să sune de urgență la numărul 112 și să anunțe autoritățile.

Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, ar fi dispărut marți, 4 octombrie, iar ultimul loc în care a fost văzut a fost cartierul Militari, în zona Uverturii. Jurnalistul era și comentator la Digi Sport.

"Bărbatul din imagine a dispărut marți după-amiază, 4 octombrie, în jurul orei 16.30, din București - zona Bd. Uverturii, cartier Militari.

Semnalmente: înălțime 1.80, greutate 88 kg, păr grizonat, ochi căprui, vârsta 55 ani. Era îmbrăcat cu o bluză de trening bleumarin, cu mâneci și guler de culoare albă, blugi bleumarin și pantofi sport bleumarin. Avea un rucsac negru, inscripționat cu simbolul Puma.

Răspunde la numele de Scorpie Daniel. Poate manifesta pierderi de memorie.

Dacă îl vedeți, sunteți rugați să anunțați la cea mai apropiată secție de poliție sau la 112", au scris jurnaliștii de la Gazeta Sporturilor pe Facebook.

"Presupunem că a mers pe strada Dezrobirii spre stația de metrou Gorjului. Urma să ia metroul spre Unirii și de la Unirii spre Pipera. Orice informație poate fi foarte importantă. La 112 sau aici, oriunde.

Vă rog, dați un share! O faceți pentru fata, soția și mama lui care îl caută cu îngrijorare.
Vă mulțumesc mult!", transmite jurnalistul de la GSP, Theodor Jumatate.

 

Comenteaza