Un criminal din Timiş, prins ieri la Cluj

Un criminal din Timiş, prins ieri la Cluj
Principalul suspect al crimei de la Sinersig (Timiș) a fost capturat, joi, de poliție, la Cluj-Napoca. Bărbatul se ascundea într-un apartament de bloc.

Sergiu Burkas, unul din interlopii timișoreni periculoși, care era principalul suspect în cazul crimei de la Sinersig a fost capturat, la exact două săptămâni de la descoperirea cadavrului victimei sale. Potrivit anchetatorilor, din informațiile obținute până acum, bărbatul l-ar fi ucis pe lugojeanul Cristian Ursulescu cu mai multe lovituri de cuțit. Motivul crimei a fost că a cumpărat de la victimă un autoturism BMW Seria 7, dar care cu două zile mai devreme mai fusese vândut și altor persoane.

Lugojeanul Cristian Ursulescu a fost găsit mort pe 17 ianuarie, pe un câmp de lângă orașul Buziaș, la Sinersig. Burkas fusese dat în urmărire generală, încă de săptămâna trecută, după ce toate informațiile anchetatorilor l-au arătat ca principal suspect în caz. Surse apropiate anchetei susțin că acesta ar fi fugit din Banat imediat după comiterea crimei, și se ascundea într-o locuință din Cluj. El a fost săltat de polițiști chiar din fața imobilului în care locuia.

Citeşte mai multe despre acest subiect AICI.

Etichete
Comenteaza