Un copil s-a înecat în Someş FOTO/VIDEO

Un copil s-a înecat în Someş FOTO/VIDEO
Un copil din Bonţida s-a înecat în Someş, în urmă cu puţine momente.

La faţa locului se deplasează în aceste momente un echipaj SMURD de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, însoţit de scafandri. Copilul ar fi avut 12 ani.

UPDATE La faţa locului au ajuns şi poliţiştii din Bonţida.

UPDATE 2 Copilul avea 13 ani și se numește Sebi.

UPDATE 18.21 Trupul copilului nu a fost găsit încă. Acesta venise la Someş împreună cu mai mulţi prieteni, pentru a se scălda. Mai mulţi bărbaţi din Bonţida au sărit în apă pentru a căuta trupul copilului, este vorba de aproximativ zece persoane. Câteva sute de persoane sunt prezente la faţa locului pentru a asista la căutări.

UPDATE 18.31 Unul dintre prietenii copilului înecat spune că în zona respectivă sunt vârtejuri de apă. Când copilul a simţit că se scufundă, a strigat după ajutor. Unul dintre băieţii cu care era la scăldat a încercat să-l prindă, dar l-a tras şi pe el la fund astfel încât copilul s-a întors la mal şi a sunat la numărul de urgenţă 112.

UPDATE 18.42 Scafandrii pregătesc barca şi cârligul pentru a căuta cadavrul copilului în râu.

UPDATE 19.02 Sătenii prezenţi la faţa locului, dar şi familia copilului dispărut, sunt revoltaţi de modul în care se prezintă scafandrii ISU: sunt doar doi ş nu au deloc echipament: nici mască de oxigen, nici butelii şi nici costume de neopren. Unul dintre aceştia face scufundări doar în slip iar singurul echipament al acestora este funia cu care sunt legaţi.

Etichete
Comenteaza