Un copil de şase ani din Oradea a murit înjunghiat în inimă

Un copil de şase ani din Oradea a murit înjunghiat în inimă

Incidentul a avut loc într-un imobil situate pe strada Mareşal Averescu din cartierul Velenţa din Oradea. Mama este cea care a sunat la 112.

Copilul a intrat în stop cardioresporator şi a fost readus la viaţă de echipajul medical de urgenţă, fiind transportat în stare gravă la spital. La scurt timp a suferit un alt stop cardiorespirator, care i-a fost fatal, scrie Radio Cluj.

Procurorii vor să afle dacă micuţul s-ar fi autoaccidentat sau ar fi fost înjunghiat, în joacă, de un frate mai mare. Erau nişte copiii acolo, în casă, erau şi mama şi bunica.

"Încercăm să stabilim dacă au fost sau nu de faţă sau au fost în altă cameră. Dacă într-adevăr a fost înjunghiat de un frate sau o soră mai mare, în joacă. Există şi versiunea că au fost nişte copii în încăpere, şi băieţelul de şase ani ar fi căzut peste cuţitul care i-a intrat în inimă.

Dar dacă mama nu a fost în încăpere, nu ştim de unde e scoasă. Este foarte important raportul autopsiei ca să vedem exact. S-a făcut autopsia, aşteptăm concluziile pentru astabili circumstanţele în care s-a produs tragedia.

Există o singură leziune, una, nu mai multe înţepături, dar trebuie să vedem care a fost modalitatea de producere: faţă în faţă, direcţia, poziţia cuţitului. Putea să fie prin cădere. Vom stabili cu exactitate după ce avem raportul autopsiei. Continuăm audierile.

Vor fi audiaţi inclusiv copiii care au fost de faţă pentru a lămuri ce s-a întâmplat, dacă băieţelul s-a autoaccidentat sau dacă a fost o înjunghiere în joacă. Copiii sub 14 ani nu răspund penal, dar o să vedem şi a cui a fost responsabilitatea", a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Alin Leucea.

Comenteaza