Un clujean în consiliul de administraţie al European Film Promotion

Un clujean în consiliul de administraţie al European Film Promotion
Cristian Hordilă, managing director al Asociaţiei pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR) şi festival manager la Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF), a fost ales membru în consiliul de administraţie al European Film Promotion, potrivit site-ului instituţiei.

Membrii European Film Promotion au ales un nou consiliu de administraţie marţi, la Adunarea Generală de la Cannes. Consiliul este compus din şapte membri, care au un mandat de doi ani, alături de Christian J. Lemche (Danish Film Institute - preşedinte): Martin Schweighofer (Austrian Film Commission - vicepreşedinte), Cristian Hordilă (Romanian Film Promotion), Françoise Lentz (Film Fund Luxembourg), Teresa McGrane (Irish Film Board), Renate Rose (EFP Managing Director), Rafael Cabrera (ICAA, Spania), Mariette Rissenbeek (German Films).

Cristian Hordilă şi-a început activitatea în cadrul TIFF în 2006, ca voluntar, pentru ca în 2010 să devină manager al departamentului de ticketing al festivalului. În 2011, Cristian Hordilă a fost manager de producţie al scurtmetrajului "Superman, Spiderman sau Batman", regizat de Tudor Giurgiu, şi a produs un scurtmetraj independent, "Gobbel", în regia Ralucăi David. De asemenea, din 2011, Cristian Hordilă este reprezentantul Asociaţiei pentru Promovarea Filmului Românesc în European Film Promotion şi este implicat în diverse proiecte de promovare a cinematografiei române, cum ar fi Shooting Stars, Producers on the Move, Operation Kino.

Reţeaua European Film Promotion a fost fondată în 1997 şi în prezent cuprinde 36 de ţări.

Iată mai jos noua componentă a consiliului de administraţie:

Vezi aici cum vede Hordilă Clujul:

Etichete
Comenteaza