Un clujean a furat într-o oră aproape 100 kg de cabluri din cupru și deșeuri din aluminiu din curtea unei firme. Unde l-au prins

Un clujean a furat într-o oră aproape 100 kg de cabluri din cupru și deșeuri din aluminiu din curtea unei firme. Unde l-au prins

Un clujean a fost plasat sub control judiciar pentru furtul a circa 50 de kilograme de cabluri din cupru și 40 de kilograme de deșeuri din aluminiu.

Joi, 26 ianuarie, polițiștii Secției 7 Poliție Cluj-Napoca au dispus reținerea bărbatului în vârstă de 32 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, pentru 24 de ore.

"La aceeași dată, polițiștii au fost sesizați despre sustragerea din curtea unei societăți comerciale, situată pe strada Fabricii de Zahăr din municipiul Cluj-Napoca,  a circa 50 de kilograme de cabluri din cupru și 40 de kilograme de deșeuri din aluminiu.

Fapta ar fi fost comisă la data de 20 ianuarie a.c., în intervalul 20.00-21.00.

În urma activităților investigativ-operative, polițiștii l-au depistat pe bărbatul bănuit de sustragerea bunurilor, în proximitatea cartierului Someșeni, iar prejudiciul a fost recuperat în procent de 60 %.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost prezentat magistraților Judecătoriei Cluj-Napoca care au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 30 de zile", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

loading...
Comenteaza